skip to Main Content

Η Στελέχωση του Ινστιτούτου πραγματοποιήθηκε ύστερα από δημόσια πρόσκληση του Ελληνικού Ινστιτούτου για τον Ο.Η.Ε. εποπτευόμενη από τον πατρικό οργανισμό και αξιολόγηση που διεξήχθη από την Διεύθυνση του ΕΛ.ΙΝ.Ο.Η.Ε..

Ναταλία Ιωακειμίδου

Η Ναταλία Ιωακειμίδου γεννήθηκε στη Καστοριά και μένει προσωρινά στη Θεσσαλονίκη, για την περάτωση των σπουδών της- είναι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στόχο έχει να ασχοληθεί αργότερα με τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τις Διεθνείς Σχέσεις. Είναι ενεργό μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημών (ΕΟΠΕ) και του ΕΛΙΝΟΗΕ. Μιλάει αγγλικά.

Μαρία Κορδή

Η Μαρία Κορδή γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει προσωρινά στη Θεσσαλονίκη για την περάτωση των σπουδών της. Είναι δευτεροετής φοιτήτρια της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το πάθος της είναι τα δικαιώματα του ανθρώπου και οι διεθνείς σχέσεις. Έχει συμμετάσχει σε μία σειρά προσομοιώσεων οργάνων του Ο.Η.Ε όπως το ThessisMUNκαι το Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων. Εκτός του Ελληνικού Ινστιτούτου για τον Ο.Η.Ε. είναι μέλος της ELSA (European Law Students Association) και της SAFIA (Students Association for International Affairs). Επίσης ασχολείται με την ποίηση, έχοντας μάλιστα εκδώσει μια σειρά ποιημάτων.

Ελευθερία Όλγα Μάκογλου

Η Ελευθερία Όλγα Μάκογλου γεννήθηκε και διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοικήσης και Πολιτικής Επιστήμης, στην κατεύθυνση Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Στόχος της είναι να συνεχίσει τις σπουδές της στις Διεθνείς Σχέσεις. Είναι μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημών και του Ελληνικού Ινστιτούτο για τον Οργανισμο των  Ηνωμένων Εθνών. Έχει συμμετάσχει σε Προσομοιώσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και στην Πράγα καθώς και στην προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου του ΕΟΠΕ στην Κομοτηνή. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Νικολέτα Συμέλα Μαυρομάτη

Η Νικολέτα Συμέλα Μαυρομάτη είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με την ενασχόλησή της στο ΕΛ.ΙΝ.ΟΗΕ, αποτελεί ενεργό μέλος της European Law Students’ Association (Elsa Thessaloniki), του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος (EYPGreece), καθώς και της Μ.Κ.Ο “Make a Wish Greece”. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μαθητικών και φοιτητικών συνεδρίων και διαγωνισμών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και σε εκπαιδευτικά προγράμματα Erasmus+. Στα ενδιαφέροντά της ανήκουν ο εθελοντισμός, η συγγραφή και τα ταξίδια.

Δημήτριος Νικολαΐδης

Ο Δημήτριος Νικολαΐδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Προπτυχιακός φοιτητής στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2016. Μέλος του ΕΛ.ΙΝ.Ο.Η.Ε. από το 2017. Το μεγάλο του ενδιαφέρον για τη διεθνή επικαιρότητα και το διεθνές δίκαιο τον οδήγησαν να ασχοληθεί ενεργά με δράσεις που άπτονται αυτών των θεματικών, καθώς, μέσω αυτών, προωθείται το έργο του Ο.Η.Ε., αλλά και η συμβολή του διεθνούς δικαίου. Αποτελεί, επίσης, ενεργό μέλος της European Law Students’ Association (ELSA) Thessaloniki.

Μαριάννα Οσάφη

Η Μαριάννα Οσάφη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ σήμερα βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών της στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε χρόνων, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος σε αρκετούς MUNs και Προσομοιώσεις κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , μεταξύ των οποίων και τρεία συνέδρεια στο Thessismun το 2015,2016,2017 ,όπως και της Επιτροπής Υπουργών του ΝΑΤΟ στο RhodesMrc το 2017.Όσο για τη ζωή της ως MUNer, θα έλεγε ότι είναι μια ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ. Πάθος για τις ξένες γλώσσες, ειδικά τα αγγλικά, έχει πάντα ενδιαφέρον για το διεθνές δίκαιο, τις εξωτερικές υποθέσεις, τις διεθνείς σχέσεις, καθώς και τα Δικαιώματα του ανθρώπου και τη διεθνή διακυβέρνηση. Διετέλεσε στο επιμορφωτικό Πρόγραμμα της Youth Greece στις Βρυξέλλες το 2017 με θέμα Ενωμένη Ευρώπη. Είναι μέλος του Ευρωπαικού Προγράμματος Comenius,του Εκπαιδευτικού προγράμματος Youth Greece όπως επίσης και του Παγκόσμιου μη Κυβερνητικού Οργανισμού της  Aiesec. Μιλάει Αλβανικά, Ιταλικά και Αγγλικά. Συμμετέχει ενεργά στον Ελληνικό Οργανισμό των Πολιτικών Επιστημόνων – ΕΟΠΕ και στο Ελληνικό Ινστιτούτο του ΟΗΕ (ΕΛ.ΙΝ.Ο.Η.Ε.) με πρωταρχικό  σκοπό την έρευνα πάνω στα πιο κρίσιμα, περίπλοκα και ενδιαφέροντα ζητήματα που επηρεάζουν τη διεθνή κοινότητα στο σύνολό της και θέτουν σοβαρούς κινδύνους για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

Χριστίνα Παπαδοπούλου

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου είναι προπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και βασική γνώση της γερμανικής. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, ημερίδων και επιστημονικών διαλέξεων, σχετικών με το αντικείμενο των σπουδών της. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολιτικές έρευνες και ανάλυσεις. Διατελεί δόκιμος μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, ενώ μετέχει στην οργανωτική επιτροπή των εσπερίδων που πραγματοποιεί η αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, έχει αναπτύξει εθελοντική δράση σε θέματα περιβάλλοντος και φιλανθρωπίας . Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων οι διεθνείς σχέσεις, η εξωτερική πολιτική και η στρατηγική, οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις, η τρομοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στέλλα Σαλέπη

Η Σαλέπη Στέλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε τη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της σχολής «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος πιστοποιητικών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου καθώς και του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Παράλληλα, είναι πτυχιούχος του UNIVERSITY OF LONDON και του UNIVERSITY OF GENEVA. Διατελεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 τα καθήκοντα της Συντονίστριας στην Αντιπροσωπεία του ΕΟΠΕ Θεσσαλονίκης καθώς είναι υπεύθυνη του Ελληνικού Ινστιτούτου για τον ΟΗΕ. Είναι μέλος του EUROPEDIRECT της Κομοτηνής καθώς και του JEF Κομοτηνής. Η ερευνητική της δραστηριότητα τεκμηριώνεται στο Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης. Επίσης, έχει εργαστεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης καθώς και στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης & Παιδείας Δήμου Βόλβης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια, εσπερίδες, ημερίδες, επιμορφωτικά προγράμματα, προσομοιώσεις περιφερειακού & δημοτικού συμβουλίου, καθώς έχει πραγματοποιήσει το Erasmus της στη Σλοβακία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Διετέλεσε επικεφαλής επιστημονικών εκδηλώσεων καθώς και μέλος οργανωτικής επιτροπής πολλών συνεδρίων. Γνωρίζει αγγλικά & γερμανικά καθώς είναι υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βόλβης.

Πολυξένη Σκουτίδα

Η Σκουτίδα Πολυξένη είναι Προπτυχιακή φοιτήτρια (πρωτοετής) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ΘεσσαλονίκηςστοΤμήμα Νομικής. Έχει συμμετάσχειστο ThessISMUN 2018 ως delegateκαι σε άλλα ακαδημαϊκά σεμινάρια και εκδηλώσεις. Είναι δόκιμο μέλος στον Eλληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ). Συμμετείχεστην ΚΑ’ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβωνκαι στο πρόγραμμα Euroscola του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. ΠήρεμέροςστοHigh School Summer Program τουCenter for Hellenic Studies (Greece) Harvard University , Ναύπλιο(Ελλάδα). Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά σε επίπεδο C2και Ισπανικά σε επίπεδο Α1

Βασιλική - Ελένη Σπύρου

Η Βασιλική – Ελένη Σπύρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ι.Π. του Μεσολογγίου και διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτήτρια στο δεύτερο έτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γνωρίζει την Αγγλική και Γερμανική Γλώσσα.  Είναι μέλος του ΕΟΠΕ και του ΕΛΙΝΟΗΕ από το 2017. Συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια ,  επιμορφωτικά σεμινάρια και  Erasmus+ προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συνεργάζεται με ΜΚΟ πραγματοποιώντας δράσεις για ευαισθητοποίηση των πολιτών.  Μελλοντικά θα ήθελε να συνεργαστεί με Διεθνείς Οργανισμούς και να ασχοληθεί με την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και το πάθος της είναι τα ταξίδια.

Εσρά Τεφήκ

Γεννήθηκε το 1995 στον Νομό Ροδόπης, Κομοτηνή, όπου και ολοκλήρωσε τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες σπουδές της. Σπουδάζει  στο Τμήμα Νομικής της Σχολής ΝΟΠΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (4οέτος) . Είναι μέλος στην ELSA Θεσσαλονίκη και δόκιμο μέλος στον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων. Συμμετέχει σε μοντέλα προσομοίωσης Ηνωμένων Εθνών. Ομιλώ ελληνικά, τούρκικα, αγγλικά και γερμανικά  (μέτριο επίπεδο).

Άγγελος Φασνάκης

Ο Άγγελος Φασνάκης γεννήθηκε στην Κοζάνη και διαμένει στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 1οΓενικό Λύκειο Κοζάνης με βαθμό απολυτηρίου «άριστα» (18,1) και στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και πολιτικής επιστήμης – Εισαγωγική Κατεύθυνση Πολιτική Επιστήμη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με βαθμό πτυχίου «λίαν καλώς» (7,747). Μιλάει αγγλικά και έχει πτυχίο άριστης γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου. Είναι μέλος στον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) και στο Ελληνικό Ινστιτούτο για τον Ο.Η.Ε. Μέλος στην οργανωτική επιτροπή στα πλαίσια της εκδήλωσης «Προκλήσεις και Παραβιάσεις στο Αιγαίο» που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) στις 07/05/2018. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και επιστημονικών συνεδρίων.

Back To Top